Pages Navigation Menu

Озонът – безвредният дезинфектант

Озонът – безвредният дезинфектант

Като експерти в областа на прането и дезинфекцията ПЕРАЛНЯ „Пепеляшка“ предлага услуги за денфекция и отстраняване на миризми с ОЗОН на дрехи, обувки, каски, плюшени играчки  и всякакви вещи , включително мебели.

В ежедневието си сме подложени на непрестанни вредни влияния от спори, бактерии и мухъл. Третирането с ОЗОН е най-безопасният и ефективен метод за борба с тях.

 

Технологията за справяне с плесените, гъбичките, вирусите, спорите и лошите миризми се основава на третирането с газ ОЗОН, който е силно активен и разрушава клетките на микроорганизмите и структурата на вирусите. Забележителното при третиране с ОЗОН е липсата на химически препарати и дезинфектанти. ОЗОНЪТ е нестабилен газ, като се задържа във въздуха за кратко време – около 30минути в зависимост от околната температура и след това отново се превръща в кислород. Това го прави изключително подходящ за дезинфекция на детски играчки, детски дрехи и вещи, защото не се използват алергизиращи съставки и химикали.

Ако имате нужда от безпощадна и безвредна дезинфекция се свържете с нас и ние ще Ви отървем от неприятните миризми, от бактериите, вирусите и гъбичките бързо и ефикасно.

468 ad