Pages Navigation Menu

EXPODETERGO International 2018 – актуализираме бъдещето

EXPODETERGO International 2018 – актуализираме бъдещето

Ниско въздействие върху околната среда, висока производителност, иновативни технологии за изграждане на перални стопанства беше акцента на изложението EXPOdetergo International 2018.

 

Изложението, което се проведе в FIERA MILANO е витрина на производители от цял свят, предлагащи решения и технологии за химическо чистене и обществено пране, професионални съоръжения, доставка на текстил, перилни препарати, аксесоари, системи за промишлена автоматизация, опаковане, идентификация и транспорт в сферата на промишленото пране. Бяха показани повече био детергенти и „зелени“ ефективни дезинфекционни решения при общественото пране, автоматизирани линии за пране, сушене, гладене и опаковане.

Технологиите за общественото пране са все по-ефективни и иновативни, навлизат технологии за отдалечено управление.

Дигитализацията, Интернет на нещата, отдалеченото управление сега са реалност, която революционизира професиите, свързани с този сектор. Системите за управление на обществените перални стават платформи, даващи възможност за проследяване на бельото и облеклото на всеки етап от прането, използвайки иновативни етикети, по-малки и по-тънки баркодове, както водо-отблъскваща хартия.

Девизът на изложенито „По-малкото е по-добро“ беше подкрепен от всички представени на изложението фирми.

Ние от Пералня „ПЕПЕЛЯШКА“ почерпихме знания от водещите производители в сектора обществено и индивидуално пране и скоро ще предложим нови решения за пране и дезинфекция на вашето спално бельо и дрехи.

468 ad