Пералня "Пепеляшка"

За пералня "Пепеляшка"

Пералня „Пепеляшка“ е създадена на 02.12.2001г. в град Варна. Първоначално разполага с един обект с капацитет едва 120 кг. пране на ден. В годините ние реинвестирахме много средства, за да може днес повече от 22 години по-късно, нашият екип да може да обслужва взискателните ни клиенти в три модерни обекта с качествена техника и квалифициран персонал.

Благодарение на Вас – нашите клиенти ние стигнахме до тук. Хиляди благодарности за коректноста и доверието, които спомогнаха за това и днес да работим във Ваша полза за едно приказно чисто пране.

Пералня „Пепеляшка“ предлага индивидуално пране, индустриално пране на хотели и ресторанти при пълно спазване на хигиенните изисквания, пране на губери, китеници, олекотени завивки, обемни одеала, калъфи за матраци, извършва боядисване на дрехи от естествени материи (памук, вълна и лен), а също и машинно пране на килими по уникална технология като гарантира високо качество и коректност. За улеснение на своите клиенти индивидуална пералня „Пепеляшка“ извършва доставки от и до дома на клиента.

Партньори

Ние използваме бисквитки, за да гарантираме, че Ви предоставяме най-доброто изживяване на нашия уебсайт.
Ако продължите да използвате този сайт, ще приемем, че приемате политиката за поверителност!